„Моите правила се да ја бројам земјата што е во пасошот, а не каде живее човекот во моментот кога се среќаваме“, рече Коко.

„Сум била со мажи од Америка, Канада, Велика Британија, Израел, Австралија, Хаити, Ел Салвадор, Холандија, Норвешка, Грција, Франција, Белгија, Германија, Данска, Ирска, Никарагва, Италија, Гватемала, Швајцарија и Аргентина. Таа потсети дека на листата ги додаде и Хондурас, Костарика, Тајланд, Русија, Албанија, Бразил, Индија, Шпанија, Перу, Либан, Алжир, Ерменија, Шкотска, Украина и Нов Зеланд.На пописот се нашле и мажи од Хрватска и од Србија.

Таа објасни дека Латиноамериканците се најгруби во кревет и дека најмногу се забавувала со маж од Бразил. „Тие се само за забава“, рече таа. Зборуваше за тоа како била изненадена повеќе од еднаш бидејќи народите за кои мислела дека се конзервативни воопшто не биле такви, главно Арапи и Индијци.

Според нејзиното искуство, најдосадни ѝ биле Германците и Англичаните. „Меѓутоа, и покрај тоа што беа малку здодевни, тие беа многу љубезни и сакаа да ме задоволат“, објаснува оваа порно актерка. Таа рече дека австралиските мажи треба да вложат повеќе напор.

Еден Русин ѝ бил сосед, но не можела да го следи неговото темпо, кое порано траело со часови и поради тоа го оставила. Таа се присети и на еден маж од Белгија кој ја лажел за неговата возраст. Тој ѝ рекол дека има 20 години, а кога случајно го погледнала неговиот пасош, дознала дека тој штотуку станал полнолетен.

Коментарите на нејзините изјави се поделени. Додека едни ѝ честитаат на храброста, други не се многу среќни што таа зборува за се во јавноста. „Не треба да се гордеете со ова“, „Вашето семејство сигурно не се гордее со вас“, коментираат оние кои не ги одобруваат нејзините постапки.