“Потоа, таа призна дека спиела со Иван. Бев во шок, останав без зборови. Кога разговаравме, таа рече дека не сака да го изгуби бебето и јас ја поддржав”, рече нејзината мајка Елена, која исто така учествуваше во шоуто .

Иван и неговата мајка Галина велат дека сакаат да и помогнат на Дарија да го одгледа бебето.

„Не знаев што да кажам кога слушнав дека мојот 10-годишен син ќе стане татко. Мислам дека не беше ни свесен за тоа што му се случи. Тој рече дека Дарија му понудила секс, не користеле заштита и очигледно е дека не ги знаеле последиците. “, рече таа.