Познатата ТВ презентерката Татјана Стојановска славеше роденден.

Во еден скопски ресторан, Татјана ги собра најблиските и пријателите да го прослават нејзиниот 45 роденден.

Веселото друштво се фати и за микрофон, а нормално тука беше и роденденската торта на која Тања гордо го истакна бројот на свеќичките кои ги дувна.