За време на погребот се обратиле неколку негови блиски пријатели, по што присутните не можеа да ги воздржат емоциите. Вдовицата на Гру ја држеле да не падне, како и неговата мајка Верица.

Раперот трагично загина во понеделникот попладне откако возеше кајт во вода.

фото: Телеграф.рс