Фотографијата е креирана како дел од кампањата за пролет и лето 2020 на дизајнерката Вивиен Вествуд.

„Задоволство ми е што учествувам во кампањата на Вивиен Вествуд, со оглед дека сме пријателки веќе 34 години“, напиша Наоми на фотографијата.

Фотографијата многу бргу доби речиси 200.000 допаѓања, а нејзините обожаватели ѝ напишале: „Какво тело имаш“, „Ми се допаѓа ова“, „Прекрасна“…