Горан Бреговиќ со својата сопруга има три деца Уна, Лула и Ема кои им го разубавија животот. А музичарот честопати кажа дека сите тројца убавината ја наследиле од својата мајка.

Нејзината убавина е неспорна, но таа самата никогаш не сакала да зборува за тоа, а со тоа ни откри уште една нејзина доблест – скромноста.

-Каква убавица, јас сум старица! Но, можете да ме прашате како се чувствувам како мајка чија ќерка е уметница – изјавила Џенана за „Блиц“.

Инаку, Горан Бреговиќ има и вонбрачна ќерка, која ја добил со Јасенка од Сараево, која била танчарка, бременоста била сосема непланирана. Но, и покрај тоа, Брега ја признал својата ќерка Жељка, која сега живее во Австрија, мажена е и има деца.