Македонската актерка со адреса на живеење во Загреб, Јелена Јованова освен за глума покажа дека има и друг талент.

Имено, Јелена од Драчево, улога од серијата “Преспав“ што ја популаризира кај нас, на кусите Инстаграм приказни објави фотографија на која покажа како „си игра“ со етерични масла од кои сакала да направи сопствен парфем.

-Правам свој парфем, се чувствувам бестрашно, – напиша Јелена во описот на објавата.