“ Уште сум многу болна, не знам што се случува со мојот организам. Тоа трае од последниот концерт во Лондон. Вратот и главата не престануваат да ме болат. Поради болки не можем да дишам на сцената. Докторите се обидуваат да дознаат што се случува со мојот организам – напиша на Инстаграм меѓудругото Аријана која поради влошување на состојбата одлучила да ги откаже настапите во Лексингтон и Кентаки.