ВАША ОРДИНАЦИЈА: Со стимулација на матичните клетки на фоликулот до раст на нова коса

Д-р Елена Арсова, менаџер на Hair Clinic Beograd ( www.hairclinicbalkan.com )   Современите трендови во областа на трихологијата се поврзани со се поголемото познавање на карактеристиките на матичните клетки, затоа … Continue reading ВАША ОРДИНАЦИЈА: Со стимулација на матичните клетки на фоликулот до раст на нова коса